Espoo Meri Rotaryklubi

Espoo Meri Rotaryklubi

on kansainvälinen ja aktiivinen osallistuja yhteiskunnassa ja yksi Suomen kansainväliseen Rotary-palvelujärjestöön kuuluvista klubeista.

LÄHIAJAN OHJELMA

Päivämäärä Aihe
20.12.2018 Ei kokousta, joululoma.
27.12.2018 Ei kokousta, joululoma
03.01.2019 Ei kokousta - Joululoma
10.01.2019 Ei kokousta - Joululoma
Uutiskuvat

Ihmisiä lähellä olevat uutiset kiinnostavat lukijoita

Julkaistu: 19.11.2018

Miten paikallislehdet menestyvät globalisoituvassa tiedonvälityksen ja somen maailmassa? "Elämä on paikallista ja siksi paikallislehdet tarjoavat ihmisiä lähellä olevia ja kiinnostavia uutisia", totesi Kaunis Grani lehden päätoimittaja Jan Snellman. Espoo Meri Rotaryklubin kokouksessa 15. marraskuuta vieraillut Snellman kertoi rotareille uutistuotannon haasteista ja trendeistä.

Klubin esittely

Piirikuvernööri

Kokoukset tarjoavat mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ja verkottumiseen.

PETS 2016

UUTISET

Tutustu Espoo Meri Rotaryklubin ajankohtaisiin asioihin, kokouksiin ja uutisiin.

Shelterbox

PROJEKTIT

Espoo Meri Rotaryklubi osallistuu aktiivisesti paikallisiin ja kansainvälisiin projekteihin.

Vaihto-oppilaat

KLUBI

Klubi edistää hyviä asioita ja edistää ymmärrystä yhteiskunnasta sekä johtajuutta.

Rotarylogo

VERKOSTO

Espoo Meri Rotaryklubi on osa kattavaa kansainvälistä Rotary-verkostoa.

Silakkasoutu

JÄSENYYS

Jos olet kiinnostunut jäsenyydestä, ota yhteyttä klubimme toimihenkilöihin.